Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Mød forsvarsminister Nick Hækkerup i København

Indholdsområde

 
Nyhed 
Forsvarsminister Nick Hækkerup
 

Mød forsvarsminister Nick Hækkerup i København 

Interesserede borgere får mulighed for at udveksle synspunkter med forsvarsministeren på Livgardens kaserne torsdag den 22. december 2011.

16-12-2011 - kl. 11:15
Det er en gammel tradition i det danske folkestyre, at borgerne kan møde deres ministre. I den forbindelse vil forsvarsminister Nick Hækkerup gerne invitere interesserede borgere til at mødes:

Torsdag den 22. december 2011
kl. 11.00 – 13.00 på Livgardens kaserne
Gothersgade 100, 1123 København K


”Jeg ser frem til at høre og tale med borgerne om, hvad de har på hjertet. Det giver den enkelte borger en unik og uformel mulighed for at fremføre sine synspunkter direkte til mig som forsvarsminister, men giver lige så meget mig en god mulighed for at høre, hvad danskerne går og tænker over, og det synes jeg er vigtigt”, siger Nick Hækkerup.

Den såkaldte ministermodtagelse vil foregår efter ”først-til-mølle-princippet”, og længden af den enkelte samtale vil blive afstemt efter, hvor mange borgere som møder op. Livgardens kaserne i Gothersgade åbner porten for interesserede borgere kl. 10.45. Det bemærkes, at der ikke vil være mulighed for konkret sagsbehandling, men derimod for at udveksle synspunkter med forsvarsministeren.

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00