Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Ny hjemmeside og døgnåben telefon til veteraner

Indholdsområde

 
Nyhed 
Regeringens veteranpolitik
Regeringens veteranpolitik skal sikre optimal støtte til veteraner. 

Ny hjemmeside og døgnåben telefon til veteraner 

Forsvaret har netop etableret en ny hjemmeside og en døgnåben telefon for udsendte medarbejdere, veteraner og deres pårørende.

02-05-2011 - kl. 14:00

Som et led i Regeringens veteranpolitik har forsvaret nu etableret en døgnåben telefon samt én indgang til web-baseret information til udsendte medarbejdere, veteraner og deres pårørende. Initiativerne skal sikre bedre støtte og adgang til informationer om livet før, under og efter udsendelse i internatonale missioner.

 

Den døgnåbne telefon skal gøre adgangen til forsvarets psykologer og socialrådgivere lettere. Både veteraner og pårørende kan henvende sig på 41 45 70 00. Telefonen er bemandet 24 timer i døgnet alle ugens dage.

 

En samlet indgang
Hjemmesiden samler de eksisterende sider til pårørende og soldater, og vil også samle forsvarets psykologer og socialrådgivere under ét tag. Den nye side vil i fremtiden være indgangsstedet til forsvarets information, råd, vejledning og støtte. Målet er, at gøre det enklere for dem, der har behov, at udnytte de eksisterende muligheder.

 

Chat og spil for børn og unge

En chat-funktion og et nyt spil til børn og unge vil også blive en del af siden. Børn og unge kan gennem spillet få et indtryk af livet som udsendt soldat. Portalen vil også have et interaktivt verdenskort, som kan bruges af de pårørende til at vise, hvor familiens udsendte befinder sig.
 

Portalen vil på sigt også komme til at indeholde en digital indgang til eksempler på god praksis henvendt til kommunale sagsbehandlere og distriktspsykiatriens medarbejdere.
 

Portalen findes på: forsvaret.dk/veteran 

Du kan læse mere om veteraner i vores tema om veteraner

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00