Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

FORSVARSMINISTERIET - NYHEDER

Indholdsområde

 
FORSVARSMINISTERIET - NYHEDER 

Nyheder og pressemeddelelser fra Forsvarsministeriet

Abonnér på vores nyhedsservice og få vores nyheder sendt til din e-mail, lige når de lanceres. Tilmeld dig vores nyhedsservice her

Du kan også finde os på Twitter og på LinkedIn

Nyheder fra før 2012 kan findes i arkivet

  -  

    
View RSS feed


14-01-2019
Claus Hjort vil styrke det nordiske forsvarssamarbejde
Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen deltager mandag i den årlige svenske sikkerhedskonference i Sælen, hvor han lægger han op til at styrke det nordiske forsvarssamarbejde yderligere.


07-01-2019
Telesektoren styrker samfundets robusthed med ny sektorstrategi for cyber- og informationssikkerhed
Det er meget vigtigt for Danmark, at telenettet fungerer. Som samfund bliver vi stadigt mere afhængige af, at mobiltelefoni og bredbånd virker for snart sagt alle funktioner.


07-01-2019
Nye sektorstrategier skal ruste samfundet mod cyberangreb
Regeringen præsenterer i dag en række nye strategier, som skal styrke indsatsen mod cyberangreb inden for seks samfundskritiske sektorer.


14-12-2018
Regeringen lancerer nyt regionalt stabiliseringsprogram for Syrien og Irak
Udenrigsministeren og forsvarsministeren lancerer nu et nyt regionalt freds- og stabiliseringsprogram for Syrien og Irak, der dækker perioden 2019–2021.


12-12-2018
Christiansøfarten skal fortsat stå for sejlads til Christiansø
Forsvarsministeriet har indgået en ny femårig kontrakt med Christiansøfarten ApS om at sejle indbyggere, turister og gods til og fra Danmarks østligst beliggende øer.


06-12-2018
Regeringen giver 19,5 mio. kr. til minerydning i Irak
Regeringen øger støtten til FN’s minerydningsaktiviteter i Irak med 19,5 mio. kr. Minerydning er afgørende for civilbefolkningens sikkerhed, og at flere fordrevne kan vende hjem.


30-11-2018
Ildsjæle modtager Forsvarsministerens Medalje for hjælp og støtte til soldater
Udsendte soldater samt veteraner nyder godt af den store indsats, som Simone Bech Nielsen og Christian Kurt Nielsen hver især yder. Deres arbejde udløser derfor Forsvarsministerens Medalje.


30-11-2018
Regeringen forlænger dansk radar til kampen mod ISIL
Den danske radar og tilhørende operatører vil næste år kunne fortsætte deres deltagelse i kampen mod ISIL. Det har regeringen besluttet efter i dag at have rådført sig med Det Udenrigspolitiske Nævn.


30-11-2018
Regeringen lancerer nyt prioritetspapir for Danmarks indsats mod pirateri og anden maritim kriminalitet 2019-2022
Udenrigsministeren, forsvarsministeren, erhvervsministeren og justitsministeren lancerer i dag et nyt prioritetspapir for Danmarks indsats mod pirateri og anden maritim kriminalitet 2019-2022.


29-11-2018
Forsvarsforliget gavner Nordjylland
Forsvarsministeren besøger i dag Flyvestation Aalborg, Beredskabsstyrelsen Nordjylland samt Aalborg Kaserner. Besøgene er en del af en større rundtur, hvor ministeren taler forsvarsforlig med medarbejderne.


22-11-2018
Kammeradvokaten frikender personaledirektør
Efter anmodning fra Forsvarsministeriet har Kammeradvokaten undersøgt spørgsmålet om mulig inhabilitet hos direktøren for Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Laila Reenberg, der privat danner par og er gift med chefen for 2. Eskadre, Anders Friis.


19-11-2018
Danmark vil søge om observatørstatus i Det Europæiske Forsvarsagentur
Forsvarsministeren og udenrigsministen har i dag orienteret deres europæiske kollegaer om, at Danmark ønsker at følge arbejdet i forsvarsagenturet tættere, bl.a. til fordel for danske virksomheder.


15-11-2018
Ny strategi skal sikre Danmarks sikkerhed, velstand og værdier
Regeringen lancerede den 15. november 2018 en ny udenrigs- og sikkerhedspolitisk strategi for 2019-2020, som giver regeringens svar på, hvordan Danmark de kommende år bedst navigerer gennem en verden i hastig forandring.


13-11-2018
Nordiske lande laver fælles 2025-vision på forsvarsområdet
Under møde i Oslo har forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen sammen med sine nordiske ministerkollegaer skrevet under på nyt visionspapir for det nordiske forsvarssamarbejde.


Sociale medier

Abonnér på nyheder

Du kan tilmelde dig vores nyhedsservice og automatisk få nyheder fra Forsvarsministeriet. 

Tilmelder du dig, vil du modtage en e-mail, når vi offentliggør nyheder på hjemmesiden.

Tilmeld dig vores nyhedsservice her

Arkiv

Søger du efter nyheder fra tidligere år kan de findes i arkivet

Eksterne links