Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarsministerens Medalje tildeles den 5. maj 2011

Indholdsområde

 
Nyhed 
Overrækkelse af forsvarsministerens Medalje 2010
Foto fra overrækkelsen af forsvarsministerens Medalje 2010 

Forsvarsministerens Medalje tildeles den 5. maj 2011 

Pressen inviteres til overværelse af forsvarsminister Gitte Lillelund Bechs tildeling af Forsvarsministerens Medalje til 4 særligt udvalgte personer i og uden for forsvaret.

04-05-2011 - kl. 13:49

Forsvarsministerens Medalje tildeles nu for anden gang siden dens indstiftelse i 2010. Medaljen er godkendt af Hendes Majestæt Dronningen og kan tildeles danskere og udlændinge, der har ydet en anerkendelsesværdig indsats. Medaljen kan også tildeles danskere og udlændinge, der gennem handling har ydet en frygtløs indsats eller er blevet alvorligere skadet, invalideret eller omkommet.

 

Torsdag den 5. maj 2011 klokken 14.00 tildeler forsvarsminister Gitte Lillelund Bech medaljen til 4 særligt udvalgte personer i og uden for forsvaret. Det sker ved en reception i Søofficersforeningen, Overgaden oven Vandet 62 B, i København.

 

Det vil være muligt for pressen at tage billeder under selve tildelingen af medaljerne, ligesom der mod slutningen af receptionen vil være mulighed for interview med forsvarsminister Gitte Lillelund Bech. Receptionen slutter kl. 1600.

Interne links

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00