På baggrund af en anmodning fra Frontex sendte Beredskabsstyrelsen torsdag den 4. november 2010 tre containerbaserede kontormoduler til Grækenland. To af kontorerne består af præfabrikerede elementer, der samles på operationsstedet. Det sidste modul er på hjul med mulighed for udvidelse i højden (se billede).

Kontormodulerne indgår som en del af infrastrukturen i forbindelse med en operation, hvor Frontex - efter anmodning fra Grækenland - arrangerer teknisk og operativ bistand til Grækenland til kontrol og overvågning af de ydre grænser.

Kontormodulerne ankom til Grækenland søndag den 7. november 2010, således at de kunne tages i brug de følgende dage i forbindelse med den pågældende operation.

Kontormodulerne er indtil videre udlånt i op til otte uger med mulighed for forlængelse.

Yderligere bidrag
Udover ovennævnte bidrager Beredskabsstyrelsen også med to containerbaserede kontormoduler til den maritime del af den Frontex-koordinerede operation Poseidon. Kontormodulerne er placeret på henholdsvis Samos og Lesbos i Grækenland, hvor de fungerer som kontorlokaler for personale tilknyttet operation Poseidon.