Departementet består af ca. 550 medarbejdere, som til dagligt arbejder i København K eller ved en af styrelserne eller myndighederne rundt i landet. Vi beskæftiger en bred vifte af medarbejdere – nogle med civil baggrund, andre med militær eller beredskabsfaglig baggrund. Den civile medarbejdergruppe består blandt andet; kontorfunktionærer, fuldmægtige, konsulenter, presse- og kommunikationsrådgivere, ministerialbetjente, elever og studentermedhjælpere.

 

Forsvarsministeriet er som offentlig institution forpligtet til at slå alle ledige stillinger op - med undtagelse af korte vikariater. Vi modtager derfor ikke uopfordrede ansøgninger.


Du kan finde samtlige ledige stillinger under Forsvarsministeriets område på vores koncernfælles Karriereportal.

Stillinger i Forsvarsministeriets Cyber- og Informationssikkerheds Division (CID) kan ses på en særlig liste: Ledige stillinger i CID

 

Ledige stillinger

Stilling Sted Ansøgningsfrist
Student med interesse for sikkerhedspolitik til Forsvarsministeriets Department København, Danmark 8. oktober, 2023 - Kl. 23.59
Vil du være med til at sikre Danmarks bidrag til Ukraines frihedskamp? København, Danmark 15. oktober, 2023 - Kl. 23.59
Studentermedhjælper til strategiske styrings- og analyseopgaver København, Danmark 22. oktober, 2023 - Kl. 23.59

Nyttig info

Vi leder løbende efter kollegaer, der vil være med til at gøre en forskel for Danmarks sikkerhed og borgernes tryghed. Vi bestræber os på at gøre rekrutteringsprocessen til en positiv oplevelse for alle, uanset resultatet.

Læs mere om vores rekrutteringsproces

Ved at oprette en jobagent kan du modtage information om ledige stillinger, der er relevante for dig. (Vælg Forsvarsministeriet under Værn)

Opret jobagent

Vi udvikler medarbejderne i takt med organisationens behov, og vi skaber rum for, at medarbejderne kan udvikle sig fagligt, personligt og socialt.

Læs om vores kompetenceudvikling

Sidst opdateret 28. november, 2022 - Kl. 11.33