Klima, energisikkerhed og internationalt samarbejde er nogle af hovedemnerne, når Det Nordiske Industriseminar løber af stablen d. 2.-3. maj 2012 i Bella Centret i København.

Seminaret er en del af det danske formandskab for det nordiske forsvarssamarbejde, og vil have deltagelse af op mod 300 deltagere fra de nordiske lande og fra de såkaldte Northern Group lande, som omfatter Storbritannien, Tyskland, Holland, Polen, Estland, Letland og Litauen.

Det Nordiske Industriseminar 2012 byder på to intensive dage med oplæg fra beslutningstagere, internationalt anerkendte industrifolk og eksperter, og udgør en unik mulighed for vidensdeling, networking og drøftelser om, hvordan man kan gøre militære operationer og installationer mere grønne.

Seminaret består af to dele. For det første har seminaret et ”grønt spor”, hvor der vil blive sat fokus på, hvordan forsvaret både hjemme og på operationer kan finde grønnere, mere bæredygtige og mere klima- og energivenlige løsninger. For det andet har seminaret et spor, hvor nordisk samarbejde og materielsamarbejde er i fokus.