Ceremonien fandt sted i dag på Frederiksberg Slot, hvor oberst Tommy Mikael Paulsen og Major Steen Holm Iversen sammen med deres familier fik overrakt forsvarsministerens medalje for deres indsats i Forsvaret.

Forsvarsminister Peter Christensen udtaler:

”Både Tommy og Steen har på hver deres måde ydet en helt særlig indsats i deres arbejde i Forsvaret. Begge har de her opnået flotte resultater, der fortjener anerkendelse. En anerkendelse, som Forsvarsministerens Medalje er et symbol på. Derfor er jeg også glad for i dag at kunne overrække dem et fortjent bevis på deres store indsatser i Forsvaret.”

Forsvarsministerens medalje er godkendt af Hendes Majestæt Dronningen og kan tildeles danskere og udlændinge, der har ydet en anerkendelsesværdig indsats. Medaljen kan også tildeles danskere og udlændinge, der gennem handling har ydet en frygtløs indsats eller er blevet alvorligere skadet, invalideret eller omkommet.

Tommy Mikael Paulsen
I sin egenskab af chef for Gardehusarregimentet har oberst Tommy Mikael Paulsen udvist en unik empati og professionalisme i forbindelse med særlige hændelser med faldne og hårdt sårede soldater. Tommys indsats er kendetegnet ved en vedholdende og personlig involvering i de sårede og faldne soldaters pårørende.

Steen Holm Iversen
Steen Holm Iversen har udvist en ihærdig og særlig indsats i arbejdet for hærens beskyttelsesforanstaltninger for danske soldater, herunder potentielle tekniske trusler. Steen er en ildsjæl, der i sin fritid arbejder utrætteligt for kendskab til og bevarelse af hærens historie blandt andet gennem sit engagement i Hæren Kampskoles Køretøjshistoriske Forening og Danske Hærhistoriske Museer.