Årets veteranvirksomhed 2022

Sidste år gik prisen for Årets Veteranvirksomhed til FXteam. Foto: Forsvarsministeriet.

Kender du en virksomhed, som fortjener at modtage prisen som Årets Veteranvirksomhed 2023? Så har du nu mulighed for at være med til at beslutte, hvem der skal modtage prisen.

 

Prisen uddeles i år for femte gang til en virksomhed, som har gjort en særlig stor og anerkendelsesværdig indsats for at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

 

”Jeg har stor respekt for de danske veteraner. De gør en forskel, når de er udsendt for Danmark verden over. De kæmper for vores frihed, tryghed og demokrati. Derfor er det altafgørende, at vi støtter dem, der har brug for en ekstra hånd. For de vender alle hjem med nye kompetencer og evner, som vi skal benytte os af. Det er der allerede mange virksomheder, der gør, og det skal vi anerkende”, siger Troels Lund Poulsen.   

 

De danske veteraner udmærker sig ved, at de generelt klarer sig godt på arbejdsmarkedet. De seneste tal fra Danmarks Statistik (2020) viser, at ud af 34.448 veteraner (udsendt mellem 1992-2021) er 87,6 procent i arbejde. Det betyder, at flere veteraner er i beskæftigelse sammenlignet med den generelle baggrundsbefolkning (81,13 procent i 2020)

 

Prisen forventes uddelt af forsvarsministeren i foråret 2024. Tidligere vindere af prisen som Årets Veteranvirksomhed er FXteam (2022), Salling Group (2021), Hydrema A/S (2020) og Securitas A/S (2019).

 

Send din begrundelse for at indstille virksomheden ved at udfylde skemaet på linket herunder.

 

Fristen for at sende din indstilling er den 17. marts 2024. Spørgsmål kan rettes til Veterancentret på vetc-myn@mil.dk.